Услуги в студио Маскима

предлаганите в студио за красота MAXIMA услуги са обмислени в концепцията да задоволят всички нужди на съвременния човек. Стилът, който нашите клиенти поддържат при нас се дължи не само на познания по тесните специалности на професионалистите, а и в умението да полагат PR грижи за поддържане на имиджа.

Фризьорство

Подстригване, изсушаване, боядисване, кичури, къдрене, преса, ежедневни прически, официални прически, кератинова терапия за коса, кислородна терапия за коса. Нашите фризьори ползват професионални продукти на L'OREAL. За нашите клиенти предлагаме и продукти L'OREAL за домашна грижа.

Козметика лице

Почистване на лице, Хидратиращи терапии, Анти-акне терапии, Лифтинг терапии, Дълбокоподхранващи терапии, Различни видове химически пилинг, Стягащи и повдигащи терапии
АПАРАТУРА И АПАРАНИ ТЕРАПИИ: Кислородотерапия, Ултразвукова мезотерапия, Микродермабразио, Вакуум на лице и тяло, Кола маска
Нашите козметици ползват професионална козметика на GIGI, ANESI, GERARD'S. За нашите клиенти предлагаме и продукти за домашна грижа.

Маникюр, педикюр и ноктопластика

МАНИКЮР: Клиасически, Френски, Декоративен, Art Nail, SPA маникюр, Лак-гел;
ПЕДИКЮР: Класически, Медицински, Декоративен, СПА педикюр, Лак-гел;
НОКТОПЛАСИКА: Гел, Акрил, Уникални модели на декорации;
Нашите маникюристи ползват професионални продукти на ABALICO, CND и OPI. За нашите клиенти предлагаме и продукти за домашна грижа.

Грим

Дневен, вечерен, Черен, Официален, Артистичен грим

Масажи

Класически, Спортен, Антицелулитен масаж и терапии.
Терапия с парафанго (апликации с парафин и морска кал)
КРИОСЛИМ - Студена антицелулитна терапия (още след първите няколко процедури се отнемат от 5 до 7 сантиметра) Антистрес терапия, Ароматерапия, Масаж и терапия на ходила
Масажистите ни изпозлзват професионалните продукти на ANESI, GIGI, GERARD'S. За нашите клиенти предлагаме и продукти за домашна грижа.

Временни татуировки

Вертикален турбосолариум